Lactatiekundige Ellen ter Horst

Ik ben Ellen ter Horst-de Beer, getrouwd en moeder van drie kinderen, waarvan een tweeling. Alle drie mijn kinderen hebben borstvoeding gekregen.
Uiteraard niet altijd zonder slag of stoot. Wel vond ik het een hele bijzondere ervaring en had het dan ook niet willen missen. Ik kan dit iedereen aanraden.

Wij wonen in het mooie Sint Oedenrode, onderdeel van Meierijstad. Dit is dan ook grotendeels mijn werkgebied.
In 2018 heb ik de opleiding tot lactatiekundige IBCLC ( International Board Certified Lactation Consultant) behaald.

Het is fijn om moeders te helpen en te zien dat met mijn ondersteuning de borstvoeding kan slagen. Hier geniet ik enorm van!
Naast lactatiekundige ben al 15 jaar werkzaam als kinder- en neonatologieverpleegkundige, sinds enkele jaren in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Een fantastisch beroep waar ik ook mijn passie om moeders te begeleiden met borstvoeding kan inzetten.

Wil je graag informatie over hoe ik je kan helpen bij jouw borstvoedingsprobleem? Of heb je een vraag over borstvoeding?
Bel of mail me en samen kijken we wat ik voor jullie kan betekenen om de borstvoeding prettig te laten verlopen. Ik help jullie graag!

 

Ellen ter Horst

Contact

Lactatiekundige Meierijstad

Ellen ter Horst

T. 06-10348828
E. info@lactatiekundige-meierijstad.nl

IBCLC nummer: L-150209

NVL Lidmaatschap nummer: 80018

KVK: 86052594 
IBAN: NL96RABO0138203636

 

Ouders en zorgverleners kunnen rechtstreeks contact met mij opnemen voor een consult of advies. Niet altijd ben ik in de gelegenheid om mijn telefoon op te nemen. Je kunt altijd een berichtje achterlaten via WhatsApp of mail. Ik antwoord zo spoedig mogelijk, binnen 24 uur neem ik contact met je op. De voicemail inspreken kan natuurlijk ook.

Regio

Meierijstad: Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart.

Daarbuiten kan ook, altijd in overleg.

Openingstijden

Mijn werktijden zijn flexibel. Ik ben vaak bereikbaar, ook in de avond tot 21.00 uur.